Besigtigelsesrejser

KKN Udvikling A/S besigtigelsesrejser til Costa Del Sol er et veletableret koncept, hvor du med vores partner bliver vist rundt til en masse boliger, får set området og i det hele taget får en fornemmelse af området på nogle få dage, samtidig med at du får en ide om hvad for en villa, lejlighed eller andet der kunne være interessant at købe.
Som det største boligmarked i udlandet for danskere har Spanien et godt ry og der er som regel stor tillid til papirgang og andre ting i forbindelse med købet af bolig.
Når du skal tage beslutningen om købet af feriebolig, sker det normalt ved at der arrangeres en besigtigelsestur hvor du kommer rundt med os og se de konkrete emner du/I har interesse i.
Vi glæder os til forhåbentlig at kunne byde dig velkommen til et par gode dage på den spanske sydkyst og få vist dig nogle af de fantastiske ferieboliger der er i området. Vi kan allerede i de indledende samtaler få afdækket forløbet af turen, uanset om denne foregår individuelt eller I er flere der vil ned og besigtige boligerne.
Selve besigtigelsen varetages af danske personale der vil vise jer rundt i området. I er således hele tiden i danske hænder.