Investering på Costa Del Sol

Især efter de sidste par år hvor boligpriserne i Spanien har været stærkt faldende, er det spanske boligmarkedet begyndt at være attraktivt at gå ind i som køber. Vi har et højt niveau af forespørgsler fordi der nu faktisk er flere mennesker end for 1-2 år siden, som har råd til en feriebolig i Spanien.
Spanien er kendt som det foretrukne land for danskerne hvad angår køb af sommerbolig. Lige nu hvor den europæiske og spanske økonomi har det dårligt, ser vi det som et godt tidspunkt at gøre sin investering i sommerbolig.
Mange af dem der typisk investerer i en bolig på sydkysten har et længere sigte med deres investering og forventer derfor på nuværende tidspunkt at markedet vil være bedre, når de har haft deres feriebolig i en årrække.
Der er således mange der gerne vil med nu mens priserne er lave inden at der igen kommer for godt gang i den europæiske økonomi og priserne så begynder at rette sig.
Har du/I spørgsmål vedrørende investering i en feriebolig på Costa Del Sol, så kontakt os og vi hjælper jer gerne. Også hvis I ser det som ren investering og ikke så meget som en feriebolig, men som muligheden for over nogle år at få et godt afkast.
Ring på 6018 4144 eller skriv til os på info@ferielejlighederspanien.dk.